Deri Mont Temizleme

KALİTELİ DERİDE ARANAN ÖZELLİKLER NELERDİR :

Kürk Süetin Esas Özellikleri Yumuşaklık Tutum Renk Tonunun Ve Süetin Düzgünlüğünün Yırtınma Dayanıklılığının Natrol Bir Koku Işık Haslığı,Kuru Sürtme Ter Haslığı,Su Damlasına Hassasiyet,Yağlılık Almaması,Hafif Olması,Kuru Temizlemeye Dayanıklılıktır.

Derileri Çeşitlerine Göre Temizlemek Ustalık Ve Deneyim İster. Derilerde Mükemmel Temizleme Çok Fazla Emek Ve Dikkat Gerektirir. Derieler Kendi Aralarında Ayrılır. Zik Deri,Yağlı Deri,Napa Deri,Plup Deri ,Rugan Deri,Yapay Deri…. Kullanım Alanları Ayakkabılık Deri,Giysilik Deri,Döşemelik Deri(Araba Koltukları….,Döşemelik) Giysilik Deri(Elbise,Mont,Eldiven….)

 

 

Her Türlü Deri Montta Cinsi Ve Kalitesine Uygun Olarak Temizleme Yapılır. Derilerde ki Küf Ve Ter Kokuları, Yaka Kirleri,Katranlaşmış Tabakalaşmış Kirler Derinin Rengini Ve Orjinalliğini Bozmadan İtina İle Temizlenir. Deform Olmuş Derilerde Kırışıklıklar Ve Kalkmış Telalar Yapıştırılıp Kırışıklıklar Düzeltilir. Derilerde ki Yağmur Suyu Ve Kar Suyu Lekeleri Giderilir.Derilerde ki Her Türlü Tüm Lekeler Çıkarılır.